Home Mini Racing Speed Lab 3D printed Jeep
3D printed Jeep
0

3D printed Jeep

0
0

English version here

3D printed Jeep – Slot Car & MagRacer, 2 biler i en

Det er måske ikke rigtig en Jeep, men en anderledes kopi af den ikoniske Jeep CJ, 1946.

Jeg fandt bilen ved et tilfælde, da jeg søgte efter en anden bil, og denne bil fik mig virkelig til at smile, der var noget med designet, som jeg virkelig kan lide, måske er det den korte hjulbase, den firkantede sæbe-boks stil og front grillen (kopi af en Jeep-grill), der gør den unik.
Bilen er bygget til autocross, den modificerede klasse SCCA (Sports Car Club of America).

Foto af Steve Brueck

En af de ting, jeg kan lide ved at bygge en model af en rigtig bil, er historien bag bilen, og jeg kan godt lide at grave lidt i historien og skrive med folkene bag bilen, og jeg lærer altid meget af det og opdager nye ting under udviklingen af bilen.

Billede af en orginal Willys CJ-2A 1946

Dette er mit første forsøg på at fremstille et karosseri af en bil til 3D-print, og jeg må sige, at jeg er glad for at bilen er så firkantet 🙂

Jeg vil tage udgangspunkt i det samme chassis som jeg har brugt til min Golf Mk1, da det passer meget godt med hjulbasen, så det bliver derfor ikke en tro kopi af den oprindelige bil.

Her er lidt process billeder:

Jeep CJ – Tegnet i SketchUp
Jeep CJ – Tegnet i SketchUp
Jeep CJ – Tegnet i SketchUp

Willys CJ-2A 1946 – Licens: order_242 from Chile [CC BY-SA]

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *